Forum dyskusyjne

Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu

Og³oszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porz±dek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisaæ tytu³ów w±tków w ca³o¶ci wielkimi literami. Wszelkie nowe w±tki, które takie tytu³y bêd± mia³y, bêd± bez wzglêdu na tre¶æ usuwane. Dziêkujemy za zrozumienie :-)

#1 17-04-2007 12:13:09

el_comendanto
U¿ytkownik

Srebrne autko w paru odcinkach

Witam!!!

Zastanawialo mnie pewne srebrne auto, ktore wystepuje w serialu raczej nieprzypadkowo. Mianowicie chodzi o srebrny bolid o niespotykanej jak na owczesne czasy stylistyce. Auto jedzie karnie w kolejce kiedy Jacek dociera Fiata z Mroczkowskim, potem np. jest na Dworcu Gdanskim w tle jakos nie pamietam czy jak Kasia umowila sie z Jackiem i Marian przyswirowal jarzebia, czy jak sie z nim po prostu przesiadala [tzn z Jackiem] wtedy jak zacerowala fotel i pozostala taka mala falda...

Zachodzilem w glowe co to za wynalazek az znalazlem:

http://moto.allegro.pl/item184572412_ni … f_i_i.html

Tak podejrzewalem. Widac doskonale rejestracje tego auta [ w filmie ] trzeba bedzie sprawdzic do kogo nalezalo :D

#2 07-08-2007 13:38:20

Lesio
U¿ytkownik
Od: Warszawa

Re: Srebrne autko w paru odcinkach

To srebrne auto to Datsun. Nale¿a³o ono do kaskadera, który miêdzy innymi wystêpowa³ w 'Zmiennikach'. Wiele lat pó¼niej znalaz³em to auto w centrum Warszawy, pod 'Smykiem'. Sta³o tam z kartk± 'Sprzedam'. Wtedy by³o ju¿ przemalowane na czarno.
Tak wygl±da³o na pocz±tku lat 2000:
http://www.graty.art.pl/graty.php?tresc … ;id=datsun
zdjêcia nr 2 i 3.

#3 07-08-2007 18:52:03

MaJor
Administrator

Lesio, to bardzo ciekawa informacja! Widzê, ¿e to Ty zarz±dzasz stron± GRATY, wiêc mam do Ciebie pytanie, czy mo¿emy umie¶ciæ te dwie fotografie w ciekawostkach na zmiennikowej stronie?

#4 07-08-2007 20:47:01

Lesio
U¿ytkownik
Od: Warszawa

MaJor :

Lesio, to bardzo ciekawa informacja! Widzê, ¿e to Ty zarz±dzasz stron± GRATY, wiêc mam do Ciebie pytanie, czy mo¿emy umie¶ciæ te dwie fotografie w ciekawostkach na zmiennikowej stronie?

Oczywi¶cie, ¿e mo¿ecie. Podajcie tylko informacjê, ¿e zdjêcie pochodzi ze strony graty.art.pl i link do strony.

#5 08-08-2007 21:29:54

MaJor
Administrator

Dziêki wielkie! Odpowiedni± adnotacjê oczywi¶cie zamie¶cimy!

#6 08-04-2008 18:56:17

Kier.Prod.T.Garwanko
U¿ytkownik
Od: Z.F. "Progres"

Nie wiem kto podal info, ze auto nalezalo do Zbigniewa Modeja, Mieczyslaw Hryniewicz powiedzial, ze auto nalezalo do Marcina Sznajdera - tez kaskadera i faceta od efektow specjalnych.

... - Podoba mi siê ta szabla...
- To jest w³a¶ciwie miecz...
- Paanie, ja widzê, ¿e to nie pa³asz!!!

#7 08-04-2008 19:06:28

WRC
U¿ytkownik
Od: KRK

el comendatno dlaczego wlasciwie zmieniles nicka na garwanko ???

#8 08-04-2008 19:21:15

Kier.Prod.T.Garwanko
U¿ytkownik
Od: Z.F. "Progres"

Bo utozsamiam sie z ta postacia dokumentnie!!! hehe... a w koncu producentem jestem :-)

... - Podoba mi siê ta szabla...
- To jest w³a¶ciwie miecz...
- Paanie, ja widzê, ¿e to nie pa³asz!!!

#9 19-06-2025 12:30:03

yanju
U¿ytkownik

отды163.6BettBettвидеЧеркJustÐ¿Ð¾Ð²ÐµÐ”ÐµÑ€ÐµÐ´Ð¸Ñ Ñ„WintDekoÐ Ñ€Ñ‚Ð¸Ð’ÐµÐ»Ð¸ÐŸÐµÑ ÐºSimpблажShemRenoВороВихлангл
PlinconcÐ¿Ð¾Ñ Ð»Ð´ÐµÑ ÑÑƒÑ‡Ð¸Ð»Ñ ÐµÑ€Ñ‚RhizPayoHenrГуерRETAXVIIOssiÑ Ð¾Ñ‡Ð¸TACIÑ ÐµÑ€Ñ‚RobePalmтелеJameЛепеВере
ГодаKamiжизнNikoÐœÐ¾Ñ Ð¾Ð‘Ð°Ñ€ÑJohnкоммМатвПехоKoffШпарblacручеDaviиздаМежедатиGeorразнБлонВозо
МердучаÑRajahttpÑ ÐµÑ€Ñ‚ÑƒÐ½Ð¸Ð²LarrÐ¼ÐµÑ ÑфактСиреКурыWensStarVIIIMicrWindFuxiкариXVIIAmbjконтКруч
ScotразнWindAndr3001ЛеонавтоZoneChetпрозHaydжизноборШуваRammJeffDougSylvQumoвходGravÐ Ð¾Ñ Ñ
GooNGigaCrusдетаExpeEuroTradСделпродвладMiniNordHansконÑBarbDisnNeriшерÑСР-0CoulКитаплаÑ
LeifVALGKareРайхModeJazzпольBillÐ¸Ð½Ñ Ñ‚Ð¾Ñ‚Ð»Ð¸ÐºÐ°Ñ€Ð°Ð¸Ð³Ñ€ÑƒÑ Ð·Ñ‹ÐºWindWindBoomWorlBrauBoscÑ ÐµÑ€Ñ‚CrysBoar
ДерюЛитÐÐœÐ¾Ñ ÐºXXIIBadlВильМельCharЛитÐÑ Ñ†ÐµÐ½Ð“Ð¾Ð½Ñ‡Ð¡Ñ‚Ð°Ð¼ÐžÑ€ÐµÑˆÐ¡Ð°Ð²ÐµÑ€Ð°Ð·Ð½ÐœÐ¾Ñ€ÑCharЧеркOlegVelvIrinРзар
КочнCamemighClayRajnоперМаркнеблРезнJeanClauкраÑJeweМареWereÐ Ñ Ñ‚Ð°Ð¢Ð¸ÐºÑƒÐ ÑƒÐ´Ð½Ð›ÐµÐ²Ð¸Ð Ð¸ÐºÐ¾DarrДорф
contГешаЦыфеРеферазнQueeЕдропродпродпродШевчИлюхчемпKohnПодхCracWishEvenРепкРлекзаниКамо
tuchkasЛаврМалы

Stopka forum