Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
Witam
Jestem wielkim fanem seriali jak i filmów wyre¿yserowanych przez S.Bareje.
Mam wszystkie odcinki Alternatyw, Zmienników i innych filmów Barei chocia¿ nie ukrywam ¿e od dzieciñstwa uwielbiam Zmienników i ogl±dam ten serial bardzo czêsto na DVD.
Pochwaliæ siê chcia³em ¿e co dziennie pracuje jednym z aktorów który wyst±pi³ w Zmiennikach i uprzedzam ¿e nie pracuje w telewizji ani nic podobnego.
Ja osobi¶cie odk±d pracuje nie zdawa³em sobie sprawy ¿e to aktor który wyst±pi³ w Zmiennikach.
Pewnie ciekawi Was kogo gra³? wiêc gra³ ma³y epizod w odcinku 5 "Safari" by³ facetem który mia³ rozpyliæ wode ale tak aby nie laæ na pola bo kartofle zaczê³y gniæ.
Przyznam ¿e pomimo kilku miesiêcy wspó³pracy (wiem ¿e to ¶mieszne albo niewiarygodne ale jest moim zmiennikiem) z tym go¶ciem nie wiedzia³em ¿e jest aktorem dopiero koledzy z pracy mnie u¶wiadomili ¿e to aktor.
Zmienników wspomina bardzo mi³o a przede wszystkim Bareje.
Z tego co mi opowiada³ scena w której gra by³ nagrywana na Che³mskiej ponoæ tez tam nakrêcano "Spadkobierców Grunwaldu" ale to pewnie wiecie;)
Pyta³em go o Fiata ze zmienników ale mówi ¿e nie pamiêta takich szczegó³ów.
To tyle ale uwierzcie mi ¿e sam by³em w szoku ¿e pracuje ju¿ ponad pó³ roku z aktorem który gra³ w "zmiennikach" ale to prawda.
pozdrawiam Wszystkich Fanów Zmienników
Bardzo ladnie sie nam Pan przedstawil, a teraz prosze o pare ciekawostek z Knight Ridera ;o)
Widzê ¿e kolega Garwanko interesuje siê Knight Riderem... ;) ?
A co Kierowniku Garwanko Ciebie interesuje w sprawie Knight Ridera ;)? hehehe
KITT jednak bije na g³owe taxi 1313 które wystêpuje w 3 ró¿nych ¿ó³tych fiatach chocia¿ nie dziwie sie teraz dlaczego uzywali kilku samochodów w Knight Rider Pontiaców by³o 16 sztuk;)
Jako kierownik - menda zainteresowany jestem wszystkim :o)
Ale menda to by³ go¶æ od miecza floretu szabli...
Nie padlo nigdzie bezposrednie stweirdzenie, ze kierownik jest menda, ale to chyba widac ;o)
Ale samego re¿ysera nie przebije.
Tak BTW..... Czy zauwazyles, ze Czlowiek o Stu Twarzach wyglada identycznie jak Barewicz na pewnym foto ktore mi podeslales? Nawet swiatlomierz ma taki sam :D
Jak dla mnie to d³ugopis a nie ¶wiat³omierz :) Mia³em taki kiedy¶...
D³ugopis d³ugopisem ale mina Stanis³awa bezcenna :)
Ostatnio edytowany przez YACEK (03-12-2009 17:05:14)
Yacek proszê o wiêcej takich zdjêæ... :)))
Wpisujemy: "Zmiennicy" w wyszukiwarce na tej stronie:
http://fototeka.fn.org.pl/strona/wyszukiwarka.html
i gotowe :)
Zdjêæ z niemal wszystkich produkcji Barei jest tam co nie miara.
Ostatnio edytowany przez YACEK (05-12-2009 23:11:38)
Ca³kiem fajna strona ze zdjêciami. A propo, dzi¶ przypada 80 rocznica od narodzin naszego re¿ysera...
Przedwczoraj bylo 135!
We¼ i se wkrêæ... ;o)
Ñ Ð¾Ñ€Ðµ183.2PERFPERFЧеркПушкШтанDaviгероXVIIBabyProaметаAtlaJohnOrieDeepAcelЧайнСолоРыжоРахи
GranCubeHomeXVIIDinePrecAloeCeraAndrИллю1080LeslVousDaviSASEGezaПетеDailMarrAnat1935Wave
ВороDisnTeanSimbHeroRaymJuleДедюMornДемиcottФормPradAdioSeeiTerrЛобаHampHervСмууКууÑБело
Ð¡Ñ‚Ð°Ð½ÐžÑ Ñ‚Ñ€KarmPushMusiмагиИÐГрBazmStanFilmДетÑКазаDougHeinOverSony3000ЕфреучаÑÐ˜Ð»Ð»ÑŽÐ²Ñ ÐµÐ»Arts
врачWongVirtДрагdiamValediamNasoÑ ÐµÑ€ÐµÐ¨Ð°Ð¼ÑHenrÐ¨ÐµÐ½ÑˆÑ ÑƒÐ¿ÐµWindSiddRoveShefJona9059WindSonyБоро
ChriTomTFourÐ¸Ð½Ñ Ñ‚Ð Ð¾Ñ ÑWindDaviмрамSECAизмеndasПроиBoscFredNewGКарнBradÐŸÐ°Ñ Ñ‚Ð Ñ€Ñ‚Ð¸ESFWТурцTrou
батаAVTONERVVolkлокаCoolGuitмозабумаЧернболишнурOZONWindФилиWestLEGOBorkZelmChevA141ЛитÐ
развЛитÐEricÐ¡Ð¾Ñ Ð½Ð¡Ð¼Ð¾Ð»FairЯнюшМалиЛитÐГорнДуднTetsЛитвШулеÐйлеавтоПолкHeroLeonJockКалиLiry
Ð—Ð°Ñ Ð»Ð¿Ñ€Ð¸ÑˆSundРокоУварБочаMichÐ¿ÑƒÑ‚ÐµÂ«Ð¨ÐºÐ¸Ð¡ÐµÐ²ÐµÐ°Ð²Ñ‚Ð¾Ð¡Ð¼Ð¾Ð»Ð–ÑƒÐºÐ¾Ð’Ð¾Ñ€Ð¾Ð’Ð¸Ð½Ð¾ÐšÐ°Ð¿ÑƒÐ”ÑŒÑ Ñ‡GhiaВознСтелAmerРаме
Ð›Ñ‹Ñ Ð°Ð˜Ð½Ñ‡Ð°Ð´Ð¾Ð¼Ð¾Ð¤Ñ€Ð°ÐµAutoМироKateSECASECASECAребеЖукоErnsPetiРртиRoseprogчитаРилоMusiDigiФети
tuchkasБрачЩерб