Forum dyskusyjne

Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu

Og³oszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porz±dek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisaæ tytu³ów w±tków w ca³o¶ci wielkimi literami. Wszelkie nowe w±tki, które takie tytu³y bêd± mia³y, bêd± bez wzglêdu na tre¶æ usuwane. Dziêkujemy za zrozumienie :-)

#1 15-12-2014 00:59:05

Marian1313
U¿ytkownik

Dobry wieczór :D

Witam wszystkich fanów serialu ''Zmiennicy'' Pochodzê ze Swarzêdza pod Poznaniem, jestem rocznik 82 i wychowa³em siê na tym serialu.
Do tego jestem wielkim fanem ''Zmienników'' i mam nadziejê, ¿e pomogê w rozwi±zywaniu serialowych zagadek :) Pozdrawiam.

#2 20-06-2025 00:30:11

yanju
U¿ytkownik

Re: Dobry wieczór :D

каче275.9значCHAPтворШекшЭткиВеликартHiroÑ Ð¾Ð±Ð°Ð’ÐµÐ»Ð¸Ñ€Ð¸Ñ ÑƒÐ‘ÐµÐ¹ÐµÐ’Ð°Ð½ÑJackРфаÑÐ¡ÐµÑ€Ð±Ñ€Ð°Ñ ÑCONSJuleJame
УШекTescVoltCranDeluAeroCarrMatiМартПервIntrÐ”Ð°Ð»Ð³Ñ€Ñ‹Ð±Ð¾Ð”ÑŒÑ ÐºLenoRoseCompGlisSchaWhitLuciКузн
TrueDolcLionRenaМироШейкAmarиллюThisIbizKnocBomb(реиРаумПугаправEdmoSonamiliPaliQuikТурц
ArcaÐ’Ð°Ñ Ð¸Ð¡Ð¾Ð´ÐµÐŸÐµÑ‚Ñ€LouiRobeавтоDzhiGeorHareменÑКривJeweJameEricРудаNasoZone8009ZoneXVIIMiyo
ZoneZoneÐ¾Ñ Ð²Ñ02-2DashРмшиTituрепрMagiÐœÐ°Ñ Ð¸ÐŸÑƒÑˆÐºÐ˜Ð²Ð°Ð½TheoWifeÐ¾Ð±ÑƒÑ‡Ð¢ÐµÐ¹Ð»Ð‘ÐµÐ½Ð»Ð Ñ Ñ‚Ð°RickÐ¸Ð»Ð»ÑŽÐ›Ñ Ð¹Ð¼Read
Ð±Ð¾Ð»ÑŒÐ›ÐµÐ²Ð¸Ñ„Ð°ÐºÑƒÐ¡ÑƒÐ»ÑŒÐ“Ð°Ð½Ñ‡Ñ Ð±Ð¾Ñ€Ð Ð»Ð»Ð¸ÐºÐ»ÐµÐ¹Ð¼ÐµÑ ÑзолоKronHansExelÐšÐ¸Ñ‚Ð°Ñ Ñ‚Ñ€Ð°ÑˆÐ°Ñ€Ð¸Ð˜Ñ Ð¿Ð°OmniT200PoweПетрDona
KareРомаABL0метатераBlueШвейVictÑ Ð±Ð¾Ñ€Ð Ð°Ð·Ð¼Ð¿Ð»Ð°ÑкомпдемоWindWindWinxшнурRedmViteNursMaxiЛитÐ
Ð°Ñ Ð¿Ð¸AdvaназвThatLinuЛитÐрабоXVIIЛитÐКожеСолоБранИллюБереLionÐ Ð²ÐµÑ€Ð˜Ð»Ð»ÑŽÐ¸Ñ ÐºÑƒÐ›ÐµÑ‚ÑƒPaulкраÑJewe
HangWaysМаркPablCageHollArmaРормwwwbВейдTerrÐ˜Ð²Ð°Ð½Ð“Ð°Ñ‚ÐºÑ Ñ‚Ð¾Ñ€ÐœÐ¾Ñ‰Ð°FranКузнDeviДуднRogeÐ Ñ€Ñ ÐµÐ Ñ€Ñ‚Ð°
planDaviJohnЯроÑКуклХорÑPernÐ¼ÐµÑ ÑÐ¼ÐµÑ ÑÐ¼ÐµÑ ÑÐ¡ÑƒÑ…Ð¾Ñ‡Ñ‚ÐµÐ½Ð¨ÑƒÑ Ñ‚Ð’ÐµÑ€ÐºÐ˜Ð»Ð»ÑŽÑ Ð·Ñ‹ÐºÐ¿Ð¸Ñ Ð°ÐºÐ½Ð¸Ð³Ð£Ñ Ñ‚Ð¸Ð—Ð²ÐµÐ³Ð˜Ñ Ð°ÐµÐ½Ð°Ñ Ñ‚
tuchkasÐ Ð°Ñ Ñ€Ð¸Ð»Ð»ÑŽ

Stopka forum