Forum dyskusyjne

Przejdź na główną stronę serwisu

Ogłoszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porządek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisać tytułów wątków w całości wielkimi literami. Wszelkie nowe wątki, które takie tytuły będą miały, będą bez względu na treść usuwane. Dziękujemy za zrozumienie :-)

#26 23-09-2010 08:30:41

WRC
Użytkownik
Od: KRK

Re: Ciekawostka z Krakowa

cholera zapomnialem napisac, ze tydzien temu ja widzialem na siennej ale nie ma oznaczen z tylu nie wiem czemu i nei pamietam jaka ma tablice rej. mozna gdzies zobaczyc fotke tej taxi ??? bo nie bardzo po drodze mi na postoj na sienna a i tak nie mam pewnosci, ze jak tam pojde to ja zobacze

Ostatnio edytowany przez WRC (23-09-2010 08:32:47)

#27 15-10-2011 12:48:25

lukaszb1234@o2.pl
Użytkownik

YACEK :

http://images42.fotosik.pl/147/bbeab0f6c19744af.jpg

Ten chyba należy do jakiegoś z użytkowników forum.

Hej ! A gdzie logo FSO   ??

Ostatnio edytowany przez lukaszb1234@o2.pl (15-10-2011 13:17:52)

http://www.nienacki.art.pl/galeria/ferr … ica_04.jpg

Jedno życie , jeden wóz - tylko Polonez Caro Plus .

#28 18-05-2025 21:16:42

FrankJScott
Użytkownik
Od: TAJIR4D Login

In response to the lady inquiring about stock market prediction app, ai based investing, best ai companies to invest, stock trading analysis software, stock analysis application, best ai stocks for long term, stock in investment, best cheap ai stocks, ai software for stock market, artificial intelligence companies to invest in,  I highly recommend this she said on AI stock picker platform advice or stock picking website, stock trading help, ai and stocks, ai in the stock market, best analysis for stock market, ai company shares, ai chart prediction, best stock market analysis tools, automated ai investing, best app to research stocks, together with this recommended site for AI stock predictions analysis blog as well as stock analytics tools, best stock market predictor, share trading software, investing using ai, ai companies on nasdaq, best stock market analysis websites, open ai buy stock, stock market prediction app, ai stocks, best stock recommendations app, bearing in mind this our site on AI stock trading analysis details which is also great. Also, have a look at this my response about AI stock trading platform link and don't forget using ai for day trading, artificial intelligence stocks to invest in, ai companies invest, good stock analysis app, ai stocks to buy, buy shares in open ai, incite stock, trade ai, free stock market analysis tools, ai investment stocks, on top of this see on AI stock trading analysis blog not to mention stock in investment, trading on the market, invest in chat gpt, ai shares to buy, the best stock analysis websites,  more on together with ai stock prediction, best free stock analysis websites, ai investment bot, deep learning ai stocks, tools to predict stock market,  for good measure. Check more @ Useful Ad Blocker Tips 50ab451

Stopka forum