Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanie do kolegów taryfiarzy-forumiarzy: czy oglądaliście ten film w tytule wątku? Leciał dziś na Kino Polska, widziałem go zresztą jako dzieciak, przed "Zmiennikami". Właśnie dzisiaj zwróciłem uwagę, że:
- bierze w nim udział kilka fajnych Fiatów 125p, w tym "zatrudnionych" w Auto-Rodeo,
- w związku z powyższym jesteśmy świadkami świetnego pościgu tychże (ucieka 126p) pod koniec filmu,
- (moje pytanie) pościg przelatuje przez trasę, która wygląda jak wylotówka z V odcinka naszego serialu. Czy ktoś kto widział ten film, może to potwierdzić lub zaprzeczyć, że to ta sama droga?
A poza tym - miłego oglądania, bo to świetna komedia :)
Zawsze mi się wydawało że to trasa na Terespol.
O skradzionej kolekcji Do użytkownika ''Pleban''Fajnie że napisałeś o tym filmie bo gdy by nie ty to bym nie wiedziała że taki wogule istnieje a przyznac muszę że to bardzo zabawna komedia kryminalna z moim ulubionym aktorek Krzysztofem Kowalewskim.A co do trasy pościgu i tej wylotówki to powiem ci że twoje przeczucia są słuszne ja też dokładnie oglądałam ten film i to jest wylotówka o której piszesz ,ten dom po lewej z
filmu skradziona kolekcja przy którym stoji patrol policji to ten sam dom z odcinku piątego zmienników pt.safari.przy tej wylotówce.Pozdarwiam Cię serdecznie
Pleban :
miłego oglądania, bo to świetna komedia :)
Fakt, i w dodatku z polskim fiatem w tle ;)