Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Był rower Wigry 3, niebieski, chyba, rocznik 1988, a moja siostra cioteczna miała też Wigry 3, czerwony, bardzo zadbany był bo mało jeździła, rocznik chyba 1983. Jakieś 12 lat temu jeździłem na nim, miał nawet opony oryginalne wtedy jeszcze. Ciekaw jestem co się z nim stało....100% wyroby Zakładów Rowerowych w Bydgoszczy, po których dziś wspomnienie zostało.
Rower Ukraina, nabiera jeszcze wartości, na Mazurach widziałem, przy sklepach wiejskich takie sprzęty.
Kaktus :
Rower Ukraina, nabiera jeszcze wartości, na Mazurach widziałem, przy sklepach wiejskich takie sprzęty.
Heh, u dziadka w piwnicy jedna Ukraina nabierała wartości...aż w końcu kilka miesięcy temu jakaś łajza włamała się do tej piwnicy i podpierdzieliła rowerek.
Rower Ukraina.... :) Niestety egzemplarz o którym pisze już zszedł z tego świata (połamana po raz wtóry rama) ale są jakieś jeszcze części od niej, które zamierzam zachować, dla przyszłych pokoleń. Rower jeździł ponad 30 lat. Zakupiony został w 1982 roku a ducha oddał chyba w 2013 roku. Miałem przyjemność też nim pomykać :)