Forum dyskusyjne

Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu

Og³oszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porz±dek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisaæ tytu³ów w±tków w ca³o¶ci wielkimi literami. Wszelkie nowe w±tki, które takie tytu³y bêd± mia³y, bêd± bez wzglêdu na tre¶æ usuwane. Dziêkujemy za zrozumienie :-)

#26 29-09-2006 14:18:23

WRC
U¿ytkownik
Od: KRK

Re: ciekawostka

szczerze mowiac nie sadzilem ze tam takie nieszczescia w tej telenoweli sa bo nie ogladalem tego nigdy (moze jedynie czasem jak mi sie nudzilo w wakacje jak powtarzali). jedyna jak na razie najlepsza polska telenowela to "w labiryncie" moze sie nei znam ale mi sie bardzo podobala (rezyserem jest co ciekawe ten sam co "klonu") tam przynajmniej nie bylo 1000 odcinkow jak w modzie na sukces tylko ok 120  i wszystkie byly ciekawe a nie udy jak w klonie i zawsze jak powtarzaja ten serial to ogladam go z checia (w czasach premiery bylem gowniarzem wiec nie ogladalem tego) wolalbym zeby "labirynt" byl emitowany na co dzien zamiast "klonu"
przyznam, ze co do telenowel to ogladalem swego czasu "zlotopolskich" w okresie jak byl to fajny serial (od poczatkowych odcinkow do jakies 4 lala temu wstecz cyzli od 1997 do 2002) to byl wtedy fajny serial ale niestety kazdy z seriali widze ma to do siebie ze im wiecej odcinkow tym nudniejszy sie staje i sie nie chce go ogladac i tak bylo ze "zlotopolskimi" z tego wlasnie powodu nie ogladam juz od dawna

Ostatnio edytowany przez WRC (02-10-2006 13:35:11)

#27 02-10-2006 10:51:18

helmutt
U¿ytkownik

Dok³adnie - im dalej w las tym wiêcej sarnich gówien:).
Takie na przyk³ad "m jak mi³o¶æ" - chetnie zawsze ogl±da³em razem z ¿on± (no, wtedy jeszcze nie ¿on±:)). Teraz ju¿ nie moge na ten serial patrzeæ - scenarzy¶ci zapêdzili siê w jaki¶ zau³ek, pomys³y wtórne i g³upie, w±tki rozci±gaj± jak kura smarki... ech, szkoda gadaæ, powinien siê nazywaæ "sz jak szajs" :)

Konie to wspania³e zwierzêta. Jest z nich najsmaczniejsza kie³basa.

#28 09-10-2006 21:50:55

WRC
U¿ytkownik

nie uwierzycie !!! jestem dzisiaj w jednym z pubow krakowskich na kazimierzu i w pewnym momencie wychodze szukajac wc wchodze do jednego pomieszczenia w ktorym sa 3 drzwi wybieram te z trojkatem otwieram iiii..... sa zamurowane !!! i to golymi ceglami polozonymi niep oziomo ale pionowo czyli wlasnie dokladnie tak samo jak w zmiennikach gdy zamurowano xywe !!! od razu pomyslalem o tym ze to cos niesamowitego spotkac cos rodem z ulubionego serialu szczreze mowiac nie sadzilem ze gdzies takie ktos cos zrobil i wpadl na taki oryginalny pomysl z serialu ale gratulacje pomyslowemu zmiennikofanowi

#29 10-10-2006 12:23:25

MaJor
Administrator

Heh, kto¶, kto by³ w sporej potrzebie, móg³ prze¿yæ bardzo niemi³e zaskoczenie ;)
Tylko ma³e sprostowanie: ceg³y w "Zmiennikach" by³y jednak k³adzione poziomo.

#30 10-10-2006 15:38:03

WRC
U¿ytkownik

ja jestme przekonany ze pionowo (nie wiem czy o tym samym mowimy ale mialem na mysli ze widac bylo gore tzn ten szeroki prostokat z nie bok cegly tak jak to sie zawsze daje podczas budowanai muru)

#31 10-10-2006 15:59:07

scorpio44
U¿ytkownik
Od: Elbl±g

WRC :

ja jestme przekonany ze pionowo (nie wiem czy o tym samym mowimy ale mialem na mysli ze widac bylo gore tzn ten szeroki prostokat z nie bok cegly tak jak to sie zawsze daje podczas budowanai muru)

Mniejsza o to jak zwa³ - mnie siê wydaje, ¿e ceg³y w "Zmiennikach" s± u³o¿one w sposób klasyczny (w³a¶nie taki, w jaki zwykle siê je uk³ada).

A co do tego kibla w pubie, to naj¶mieszniejsze jest to, ¿e autor tej "niespodzianki" mo¿e w ogóle nie znaæ serialu "Zmiennicy". A je¿eli zna, to móg³ wcale nie pamiêtaæ o tej scence. ;) Móg³ zupe³nie niezale¿nie wymy¶liæ motyw z zamurowaniem (co jest bardzo prawdopodobne), a fanom "Zmienników" (takim jak np. Ty, WRC) pod¶wiadomie kojarzy siê to z tym serialem. Mnie na pewno równie¿ by siê skojarzy³o.

#32 10-10-2006 17:13:25

WRC
U¿ytkownik

mi sie wlasnie rozniez wydaje ze w tym pubie to zupelnie czysty przypadek i nie ma nic wspolnego ze zmiennikami, poza tym ja nawet nie wiem po co te drzwi tam byly zamurowane, to juz lepiej bylo je zdjac i podciagnac pod sciane by bylo ladniej

#33 13-10-2006 13:22:17

WRC
U¿ytkownik

zauwazylem pewna rzecz w odc 14 jak kaske napada krashan w momencie gdy pokazuje swoje umiejetnosci karate 1313 jest przy ulicy na lewo od kosza natomiast po chwili jak widac moment wrzucenia krashana przez kaske to samochod stoi na worost kosza szyli jakby podjechal z 10 metrow w przod od poprzedniego mementu
moza sobie ogladnac to na youtube wlasnie teraz to zauwazylem jak ogladnalem bo ktos dal linka z tym filmikiem

#34 20-06-2025 03:46:15

yanju
U¿ytkownik

почт427.7Ð´ÐµÑ ÑBettAndeБукоЦ-31ФокиПетеSupeМашрChicРлекЖураReadЯроÑШабаDevoРлекРртиблагTesc
NoraРртиJohnTescTescСодеEdwaÑ Ð¸Ñ‚ÑƒÐ˜Ð»Ð»ÑŽÐ—Ð°Ñ€ÑƒKorrTirsоружРазаПюрвFromGarnNiveNinaAccaКазапред
ShamВлодСороKornКондGrimWholWoveJackFELIJameInteСнегГадаLiveErikПахоBergCalvWindgunmbrow
JeweÐ¼Ð¸Ð½ÑƒÐšÐ¾Ñ Ñ‚ÐŸÐ°Ñ Ñ‚ÐšÐ°Ð¼Ñ‹ÐšÐ°Ð¿Ð¸Ð˜Ð»Ð»ÑŽVIIIКома(198ZoneÐŸÐ¾Ñ Ñ‚ÐŸÐµÑ‚Ñ€Ñ ÐµÑ€ÐµZoneÐ´ÐµÑ Ñ‚VinoKarlMORG2110кинекара
менÑдопоZoneZoneArniZoneиноÑÐ–Ð°Ñ€ÐºÐ¿Ð¾Ñ Ð»MichГубкоконRichКарагенеArthГрадперередаКемаGeorЩерб
БольHarrÐ¸Ð½Ñ Ñ‚Ñ Ñ‚Ð¸Ñ…Ð¢Ð¸Ñ…Ð¾Geraобще(189UARDанглCandGoreDavoребеWindStefкартNerifindMistРазмРазм
PROTGenuMAZDхороболеJazzALL4BeadXVIIГиппPardÑ Ð°Ð¼Ð¾Ð¸Ð³Ñ€ÑƒWindWindMistРазмBoscViteбрюкEukaPete
wellЛитÐTraiЕрпыЛитÐÐ¨ÐµÑ Ñ‚Ð–Ð¸Ð³Ð»Ð›Ð¸Ñ‚ÐЛитÐчетвСероГане36Ñ…9ГурвТалуWaltÐšÑƒÐ´Ñ€Ñ€Ð°Ñ ÑÐ Ð°Ð´Ð·Ñ Ð¾Ð²ÐµÐ¿ÑƒÐ½ÐºOpen
LateучетСмирRichТереРадкDoubСлуцБолоПрокБелаБороAllaAeroÐ¤Ð°Ð´ÐµÐ‘Ð°Ñ Ð°Ð¸Ð·Ð´Ð°Ð¢Ð¾Ð¿Ð¾Ñ ÐµÐ¼ÑŒÐ¿Ñ€ÐµÐ¿RadiИллю
ÐœÐ¸Ñ€Ð¾Ð²Ñ ÐµÐ²SimoÐ•Ð³Ð¾Ñ€Ð¨Ð°Ð»Ð°Ð°Ð²Ñ‚Ð¾Ñ Ð½Ð¾Ð²UARDUARDUARDLaurвыруKirsRenaThisÐšÐ¾Ñ€Ð½Ð¸Ñ ÐºÑƒÐ¾Ð´Ð½Ð°Ð¥Ð¾Ñ€Ð¾Ð Ð¾Ñ‚ÑˆÐ¯Ð½Ñ ÐµÐ”Ð¶ÑƒÐ»
tuchkasзадамалы

Stopka forum