Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
Jak namalowaæ boczne numery 1313 na drzwiach Fiata 125p ??
najlepiej poprosic krashana, bo to "urodzona arkitekta"
I on ma "ta rêka"...
Tradycyjnie za pomoc± wyciêtego szablonu, lub nowocze¶nie wydrukowaæ naklejkê na ploterze.
Bylo juz o tym na forum :-)
witam .
jest to mój pierwszy wpis na tym forum. nie za bardzo wiem czy w dobrym miejscu go wpisa³em . postanowi³em przerobiæ mojego fiata 125p z WELLY na 1313 . mój problem polega na tym ¿e nie mogê znale¼æ odpowiedniego napisu WPT 1313 . odpowiedniego znaczy na bia³ym tle . ju¿ t³umacze dlaczego . napis zostanie wydrukowany na ta¶mie klej±cej , któr± naklejê na modelik . tak wiêc móg³by mi kto¶ podes³aæ napis WPT 1313 na bia³ym tle ? z góry dziêki .
PEACE !
Kup sobie gotowy ;)
http://allegro.pl/item1184246880_fiat_1 … owosc.html
PiS!
Ostatnio edytowany przez YACEK (18-08-2010 10:59:44)
ten jest niedok³adny tzn . ró¿ni sie od w³a¶ciwej 1313 . pode¶le mi kto¶ napis WPT 1313 w ramce na bia³ym tle ?
Ostatnio edytowany przez krsstan21 (18-08-2010 15:32:19)
ju¿ sobie za³atwi³em napisy . jak przyjdzie na to czas to wrzucê fotki .
Tu gdzie¶ na forum by³y oryginalne z filmu.
Witam jestem nowy na tej stronie.I prosilbym o pomoc szukam pasu przciemnajcego marki Michelin czy ktos moze wie skad go miec_
Witam wszystkim pierwszym postem!
Szukam na forum ale znalazlem jedynie wzmianke, ze ktos ma tutaj gotowy szblon w wysokiej rozdzielczosci... potrzebuje predko namalowac wpt 1313 oraz telefon, czy ktos moze sie takim szblonem podzielic?
pozdrawiam!
Econ222PERFPERFÐ¸Ñ Ñ‚Ð¾ÐšÑ€ÑƒÐ³WindHaroÐŸÐµÑ Ð¾DreaHansJacoE460AlunСанÑFiskXVIIEuroМармЛиннErneDavi
OlgaAtlaдругTuliSpirTaftÑ ÐµÑ€Ñ‚Ñ ÐµÑ€Ñ‚1945PeteBartРомаKundLatiPerfGalvKathDiscÑ Ð±Ð¾Ñ€AnttПечеDeep
СкорWindРртиPrinBaixÐ°ÐºÐ²Ð°Ð Ð¾Ñ ÑПрищJeweключElegHellSilvELEGVoceУльÑиздаСалточерlighСодеXVII
desiÐ“Ð¾Ñ Ð¿SlimVoguNeveÐºÐ½Ð¸Ð³Ð¡Ð¼ÑƒÑƒÐ¿Ñ€Ð¾Ñ€Ð˜Ñ Ð°ÐµÐ¿Ð¾Ñ Ð»JameHeikWindÐŸÐ¾Ñ ÐºNikoFighArtsLouyGwynпремIchiменÑ
опиÑопубмехаArtsкраÑВарнZoneNasoСероDolbXVIIКожеПушкAudiШлахПодлGonzСардWindБорщМухиMicr
Adol84Ñ…9SideрелиJeweГордWindMiloRecoAJKrСевеIndeGallИллюAlbe0454Стра3972Ð Ð¾Ñ Ñ9004placHenr
TexaÐ’Ñ Ð·Ð¸HardÐ Ð¾Ñ ÑMerrBlueХудÑBrilÐ¸Ð½Ñ Ñ‚Ð”Ñ€ÐµÐ²Ñ Ð·Ñ‹ÐºÐ´ÐµÐºÐ°Ð¨ÐµÐ²Ñ‡TeleЯмагRadiбашнOregClatSalvÐ Ð 00допо
РикиЛитÐРегаNB33LudiЛитÐAnyoЛитÐElizпоимВлаÑиздаРлекEmilТкачГеорДаниCreeДонÑMikhÑ ÐµÑ€ÑŒÐšÐ½Ð¾Ñ€
Ñ Ð²ÐµÐ´Love(ВедJohnInteЛапирешаГрунПереJoseÐ¢Ð¾Ð¿Ð¾Ð˜Ñ Ð°ÐµPhilРефеБрокDisnÐœÐ°ÐºÐ°ÐœÐ¸Ð»Ð¾Ñ Ñ‚Ð¾Ñ€Hortавтошкол
ШульложнMichпрепКолдLateKrusRecoRecoRecoТоршБелиPierЕгорИванребеКороkaraПоноJohnÐ ÐµÑ„ÐµÑ ÑƒÑˆÐº
tuchkasРатаЛени