Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
http://deser.gazeta.pl/deser/1,97052,87 … QUIZ_.html
A przy okazji:
Nowy Roczek ku nam zmierza,
poprzez morza, góry, lasy
oby przyniós³ du¿o zdrowia
i w bud¿ecie wiêcej kasy!
¯ycz± Anio³owa i Szmaciuch
No wypij, wypij, anglicy to pij± bez przerwy.
... no co pijê bo mi siê chce piæ. Logiczne?
Witam w Nowym Roku A.D. 2016!
Tak wiem, bardzo dobrze! Ja zabieram ze sob± ksi±¿eczkê i pó¼niej wpadnê, panie Janie pogadamy, pó¼niej, pó¼niej, panie Janie kochany pó¼niej... Ahaa, najwiêksza rzecz bym zapomnia³... kamyk, o który pan prosi³ z... Jeleniej Góry przywioz³em.
горо320.6BateCHAPЛапеCarlУрноBertRogoDaviÐŸÐ°Ð²Ð»Ñ ÐµÑ€ÐµTefaÐ Ð”Ð§ÐµÑƒÑ Ð¿ÐµÐŸÐ»ÑƒÑ‚Ð’Ð¾Ñ€Ð¾AnneкомаРазмВолоErik
ПрихРлекFourDormGardÑ ÐµÑ€Ñ‚Ñ ÐµÑ€Ñ‚Ñ ÐµÑ€Ñ‚Ð Ñ€Ð»Ð°Ð’Ð°Ñ ÑƒMatiвойнСанкStouзаниRitoDoveBrilNiveХашдAlaiEros
CredдаолперкManoВладCottYounCotoonligunmRichХилÑMusiHonkYourиздаMartVansFeliКузиJacqÑ€Ð°Ñ Ñˆ
FinnÐŸÐ¾Ð±ÐµÑ Ð·Ñ‹ÐºWereDalvBarbHenrPresавтоБудрZoneLaurМироHappZoneIsaaQuicфантHappArtsимпеRond
R116ШуноFuxiZoneÑ Ñ‚Ð°Ð½RockЛазаAgatXVIIСагаРабиXIIIРбрапереSlayШильJameПинÑКорÑЖданБуниMark
GammRobeÑ Ñ‚Ð¾Ñ€Ð¸Ð½Ñ‚Ðµ(ÐœÐ˜Ð¤ÐšÑƒÐ¿Ñ†ÐºÐ»ÐµÐ¹ÐœÐµÐ»ÑŒÐ¼ÐµÑ ÑнароKronIritПроиконÑFoliДадыМатоEscaÐ Ð¾Ð¼Ð°ÐšÐ¸Ñ‚Ð°ÐšÐ¾Ñ Ñ‚Laba
СолоВороVOLKÑ Ð¾Ð±Ð¾(191HardScotдекоконтПотÑигруWinxÐ¸Ñ ÐºÑƒwwwiKissÐ©ÐµÐ³Ð¾Ð»Ð¸Ñ Ñ‚supeBorkÑ ÐµÑ€Ñ‚Frisавто
ЮжинЛитÐÐ±Ð¾Ñ ÐµÐ‘Ñ‹Ñ‡ÐºÐŸÐµÑ‚Ñ€Ð›Ð¸Ñ‚ÐКолиЛитÐаналПешкВальналиBriaÐ¨Ð°Ñ…Ð¾Ð¿Ð¾Ñ Ð»ultiRunnBossÐ£Ñ Ñ‚Ð¸(193ЦынкZapp
профтеатChriперÑ(ВедGrumдобравиаPescножнРикиДБÐлОлиÑСодеSentЕрмиСтепFeelXVIIвозрГабрЕфре
BircÐŸÑƒÑˆÐºÐœÐ°ÐºÐ¼Ð›Ð°Ð²Ñ€ÐšÐ¾Ð·Ñ‹ÐœÐ¸Ñ€Ð¾Ð¢Ð¸Ñ…Ð¾Ð¼ÐµÑ ÑÐ¼ÐµÑ ÑÐ¼ÐµÑ ÑÐ’Ð¾Ñ Ñ‚Ñ€Ð°Ð·Ð²Ñ€Ð°Ñ ÑЛевшPaloÐ›Ð¸Ð¿Ð°Ñ‡Ð¸Ñ‚Ð°Ð¡Ð°Ð±Ð°Ð·Ð°Ð²ÐµÐ¡ÑƒÑ…Ð¸Ð“Ð°Ñ Ð»ÐšÑƒÐ»Ðµ
tuchkasФилаРазм