Forum dyskusyjne

Przejdź na główną stronę serwisu

Ogłoszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porządek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisać tytułów wątków w całości wielkimi literami. Wszelkie nowe wątki, które takie tytuły będą miały, będą bez względu na treść usuwane. Dziękujemy za zrozumienie :-)

#1 23-04-2008 10:06:32

sabina93
Użytkownik
Od: Przemyśl

Szukamy "Mańkowi"żonę!!!

Rozpoczynamy akcję społeczną pt."Szukamy Mańkowi żonę"
Piszemy tutaj propozyję kantydatek na żonę Mariana Koniuszki.  :D

-Jeszcze,jeszcze!!
-Wypije taki ze 3 butelki bełtu i jeszcze mu mało :D!!!
http://s11.battleknight.onet.pl/index.p … f=NDk5NzQ=

#2 23-04-2008 12:36:45

Pavloos_1313
Użytkownik
Od: Skarland

Re: Szukamy "Mańkowi"żonę!!!

Kolejny fajny temat, który wymyśliła Sabina!!
Moja propozycja to...
...Mariola Grzybianka!!! He he :)

Meine situazione ist kaputt!! Ich habe gold!!

#3 23-04-2008 18:25:51

ardiano
Użytkownik
Od: Łuków

eee pro... fesjonalistkę?? a co to za zawód? Kasjerka w mięsnym to rozumiem... i dobry fach i poważanie u ludzi...

Coś być musi! Coś być musi, do cholery za zakrętem!

#4 23-04-2008 18:39:13

Jordan
Użytkownik

Ewa Majewska - Alternatywy 4 mieszkanie 2.

#5 23-04-2008 18:42:01

ziemiadokwiatów
Użytkownik

A ja proponuję tę sekretarkę z FSO która "zapisywała" petenta chyba Tomasza Burskiego przez "u" z kreską przed przyjściem p.Stanisława ;)
( a w rzeczywistości narysowała buźkę ) Wyglądało to tak  jakby ona na tej samej fali co Maniek nadawała haha

Ostatnio edytowany przez ziemiadokwiatów (24-04-2008 06:27:27)

- A gdzie plac?
- Nie ma, zalali go wodą. Robi się takie numery dla widoku
- Pani Kasiu pieniądze pani ma? A głowę?
- Myśleć trzeba, myśleć!

#6 23-04-2008 21:00:33

Pavloos_1313
Użytkownik

A może Marysia z WPT??? :) Ale ona to taka raczej poczciwa kobiecina była. Nie to, co Maniuś...

O wiem, ta babka z mięsnego z 14 odcinka co napisała: "spszedasz wszczymana..." Ona by była dobra. Podobny poziom intelektualny...

Ostatnio edytowany przez Pavloos_1313 (23-04-2008 21:02:40)

#7 23-04-2008 21:20:28

fromthesecondside
Użytkownik

Kasia Piórecka… Pasują do siebie.

#8 24-04-2008 07:37:43

autovidol
Użytkownik
Od: Opole

Maniek mógłby wskoczyć w garniak, oblać sie Brutalem, chwycić jakiegoś kwiata i zapukać do pani Flory

Chwileczkę, ja zaraz zaraz... zaraz.
Zygmunt! Cho no
Uważaj tramwaj! Widzę... siedemnastka!
Stachu! Cho no

#9 24-04-2008 09:16:36

sabina93
Użytkownik
Od: Przemyśl

A może kochanka prof.Malinowskiego?? :D

-Jeszcze,jeszcze!!
-Wypije taki ze 3 butelki bełtu i jeszcze mu mało :D!!!
http://s11.battleknight.onet.pl/index.p … f=NDk5NzQ=

#10 24-04-2008 13:10:48

TRoCIn
Użytkownik
Od: Warszawa

ta, którą potrącił żukiem na przejściu dla pieszych

#11 24-04-2008 16:22:14

Bertorelli
Użytkownik

a może brat Henia, który podpalił całą Warszawę :-)

Duża niebieski toreb

#12 24-04-2008 17:00:40

ardiano
Użytkownik
Od: Łuków

Bertorelli :

a może brat Henia, który podpalił całą Warszawę :-)

idąc tym torem, to ja bym zeswatał Mańka z personalnym Łukasikiem... on jakoś tak do chłopców lgnął

Coś być musi! Coś być musi, do cholery za zakrętem!

#13 24-04-2008 21:47:23

Bertorelli
Użytkownik

Wydaje mi się, że bardziej lgnął do chłopców przełożony Łukasika :-)

Duża niebieski toreb

#14 24-04-2008 22:03:54

Pavloos_1313
Użytkownik

Co wy z chłopem chcecie go ożenić??? He he :):):)

#15 24-04-2008 23:21:28

fromthesecondside
Użytkownik

Jacek Żytkiewicz. Potem zorientowałby się, że to jednak nie do końca jego zmiennik.

#16 25-04-2008 04:38:41

Jordan
Użytkownik

fromthesecondside :

Jacek Żytkiewicz. Potem zorientowałby się, że to jednak nie do końca jego zmiennik.

Zwłaszcza od tyłu ciężko się połapać :D

- Doszły mnie słuchy, że dwóch Marianów nielegalnie jeżdzi jedną taksówką.   
- Jak to?   
- Uprzedzam lojalnie, że poniesiecie państwo konsekwencje tego czynu. Aparat umie sobie radzić z takimi zboczeńcami.   
- Jak to nielegalnie? Co pan tu opowiada? Patrz pan na ten papier!   
- Albo na ten papier! 
- Spokojnie, spokojnie. W porządku. Papiery są oryginalne, ani śladu fałszerstwa. Przepraszam państwa bardzo i życzę przyjemnego tego... no... śśśłyyyt, a zresztą wszystko jedno czego.   
- Jak to wszystko śśśłyyyt, przecież ja nie składałem podania o wspólny etat z narkomanem.   
- Wypraszam sobie!   
- To ja sobie wypraszam!   
- Panowie, pokazaliście mi dokumenty, oba z pieczątkami, z podpisem Łukasika. Są etaty więc nie ma się co denerwować - trzeba zapier...lać na dwie zmiany.   
- Przecież to jest oczywista pomyłka proszę pana no... 
- Pomyłka? Pomyłka? A w Charkowie to dali dwóm taksówkarzom ślub. Wszyscy mówili pomyłka, pomyłka! No i co ? Po roku urodziły im się bliźniaczki :D

#17 25-04-2009 21:13:24

skorpionka73
Użytkownik
Od: PLANETA ZIEMIA

fromthesecondside :

Kasia Piórecka… Pasują do siebie.

Też o niej myślałam. Znają się wystarczająco długo.Są do siebie podobni.Maniek ma pieniądze rodziców,a Kasia może je mieć,gdy znajdzie ukryte dolary. Pozostaje tylko Jacek. Cóż,zawsze może go Kuśmider załatwić

-I CO? ZAWALI SIĘ?
-I TO Z JAKIM HUKIEM

#18 30-04-2009 21:18:15

maniek
Zbanowany
Od: mragowo

bzdury przeciesz ona go kochala

1313zglos sie

#19 30-04-2009 22:38:59

skorpionka73
Użytkownik
Od: PLANETA ZIEMIA

Parafrazując dawną reklamę jednego z funduszy emerytalnych:"Trzeba mieć fantazję...",Maniek.
Rusz wyobraźnię,a może znajdziesz żonę dla swego imiennika.

-I CO? ZAWALI SIĘ?
-I TO Z JAKIM HUKIEM

#20 13-01-2015 12:36:14

Barejka
Użytkownik

A ja myślę,że Irena Kowalczyk z "Bruneta wieczorową porą "będzie w sam raz -ten sam poziom umysłowy ;)

http://www.cda.pl/video/10269a2/Ja-to-C … tka-jestem

to se je wsadź. na głowę ;)
co i gdzie mam sobie wsadzić? ;)
nic,...tak ogólnie...

#21 07-05-2025 13:04:19

FrankJScott
Użytkownik

To the people inquiring about best trading app for technical analysis, free stock research, chat gpt stock analysis, ai us stock, best free stock tools, open ai ticker, the best ai companies to invest in, ways to invest in ai, stock trading ai bot, machine learning stocks,  I highly recommend this i thought about this for AI stock trading analysis details or best stock trading bot, open ai ticker, stock research platform, new ai stocks, stock in investment, stocks related to ai, best stock market analysis tools, ai share trading, openai stock market, stock picking software, alongside all this useful AI stock trading analysis info together with startup ai companies to invest in, best stock research platform, stock picker app, investing in open ai, stock market ai, ai software for stock market, top ai stock to buy, best share trading software, stock market data analysis, ai firms to invest in, together with this here are the findings for AI stock picker platform link which is also great. Also, have a look at this this contact form on AI stock investing analysis forum on top of stock market analysis, best technical analysis website, best stock analysis app, ai revolution stocks, best stock forecast app, best ai growth stocks, best investment analysis websites, stock market analysis website, free stock analyzer tool, chat gpt for stock trading, which is worth considering with this what is it worth about AI stock trading analysis advice on top of undervalued ai stocks, stocks dealing with artificial intelligence, free stock research websites, artificial intelligence stocks to invest in, best free site for stock analysis,  cool training about as well as best sites for us stock market analysis, best stock analysis app, ai for stock investing, ai companies to buy stock in, artificial intelligence in stock market prediction,  for good measure. Check more @ Updated Login Tajir4D Blog bca50ab

#22 Dzisiaj 17:01:24

FrankJScott
Użytkownik

To the man asking about web browser most popular, browser that does not track, web browser not google, blocking web sites, chrome extensions where, websites you, advertisement blocker, new ad blocker, browsers with ad blockers, browser that does not track you,  I highly suggest this new ad blocker url or ad blocker for, web web browser, browser that does not track you, effective ad blocker, google chrome apis, ad blocker all browsers, your web browser, next generation web browsing, all about your, ad blocker websites, as well as this useful ad blocker tips together with adon blocker, websites blocking ad blockers, all chrome browsers, browser you, on your browser, privacy ad blocker, extension chrome youtube ad blocker, browser with no ads, free ad blocker youtube, blocker for chrome, which is worth considering with this read more about ad blocker link which is also great. Also, have a look at this top ad blocker blog bearing in mind web browser, web browser without ads, websites you, browser with ad blocker, ad blocker free for youtube, ad blocker s, chrome web browser extensions, traffic browser, in your browser, ad blocker you, bearing in mind this top ad blocker link on top of various browser, privacy ad blocker, next browser, your ad blocker, like browser,  more about which is worth considering with browser can, online browser in browser, web browser and, browser extensions, browser that does not track you,  for good measure. Check more @ New TAJIR4D Website 372aa0e

Stopka forum