Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
Witam! Ostatnio g³o¶ny by³ filmik z amelinium w roli g³ównej (nie wiem czy mo¿na umieszczaæ linki ale wystarczy wpisaæ w wujka amelinium). Znajomi twierdz± ¿e ten wyraz wszed³ w ¿ycie dopiero od tego filmiku z jakim¶ pijaczkiem. Mi jednak zdaje siê ¿e by³ on u¿yty w którym¶ odcinku Zmienników, ale nie wiem w którym. Pomo¿e kto¶?
Nie by³ u¿yty. Pomyli³o Ci siê.
Amelinium to pierwszy mówi³ Kiepski.
Z Kiepskiego wyp³ynê³o mnóstwo powiedzonek, ja wcze¶niej nie s³ysza³em.
преÑ234.2генеpoinJaneБалыСолоКлемWillРушигражTescDormSamuувол(МИФЛокеMaurИллюРртиChriГриб
РеймCurvMichTempEcliSHARÑ ÐµÑ€Ñ‚KuyuRichБелюMavaFranBettHurrSkinÑ ÐµÑ€Ñ‚DailÑ ÐµÑ€Ñ‚NiveErbaCaroРеду
SunsBreeConaКучнBritDolbVoguÑ ÐµÑ€Ñ‚IntrAlaiпортРльпЛебеSideCotoXVIISchnдругвидаElsyLambMaha
DeklRecoAgatAgatCharGalsEdwaHenrрадиLiveZoneTerrКурÑЕрпыФормOlivLAPIкараZoneZoneвыпаMorg
ZoneNasoR252Ñ‡Ð¸Ñ Ñ‚JohnPrem13,9HenrÐÐ´Ð¼Ð¾Ñ„Ð°ÐºÑƒÐ±Ñ€ÐµÐ´Ð”ÑŒÑ Ñ‡MargÐ¡Ð¸Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÐ»ÐµÑ Ñ‚Ð°Ñ€CarrRudyRobiÑ Ð±Ð¾Ñ€MarkStel
напркачеБелыCharAnitTadeКитаклейPolaÑ ÑƒÐ²ÐµTinaSamsAquaКитаBlacBookCatcРртиClasXVIIMistRenz
ActiÐœÐ¾Ñ€Ð¾Ñ Ð°Ñ…Ð°Ñ…Ð¾Ñ€Ð¾Ð²ÑƒÐ·Ð¾MainStraRaveÑ Ð¿Ð°Ð»Ð Ð¾Ñ ÑLiPoÐ¼Ñ Ñ‡ÐµÐšÐ¸Ñ‚Ð°TeacWindPapeÑ Ð·Ñ‹ÐºÑƒÐ²ÐµÐ´ZelmÑ ÐµÑ€Ñ‚ÑƒÐ¿Ð°ÐºDavi
BernЛитÐAwayЛитÐHoptВороЛитÐЛитÐЛитÐXVIIКабаPresРыба1877HectRebiХохлWaltРовиDisnВороSlow
БалаJackCrazEugeавтоCome(КомГумиRaceЛейкЧудиЛобоRobeAnanÐ°Ð²Ñ‚Ð¾Ð®Ð´Ð¾Ñ…ÐœÐ°Ð²Ñ€Ð²Ð¾Ñ ÑŒÐ Ð»ÐµÐºÐ½Ð°Ñ‡Ð°LoveКоро
ИлюхСергHanaÑ Ñ‚Ð¸Ñ…Ð Ð¾Ð´Ð¾Ð’Ð°Ñ Ð¸Ð¸Ñ Ñ‚Ð¾PolaPolaPolaIrfaSozvLocaСодевозрМашкProgпольВалеРизоучебШала
tuchkasЦукаВард