Forum dyskusyjne

Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu

Og³oszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porz±dek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisaæ tytu³ów w±tków w ca³o¶ci wielkimi literami. Wszelkie nowe w±tki, które takie tytu³y bêd± mia³y, bêd± bez wzglêdu na tre¶æ usuwane. Dziêkujemy za zrozumienie :-)

#1 01-06-2013 23:14:48

Tommik
U¿ytkownik

Amelinium

Witam! Ostatnio g³o¶ny by³ filmik z amelinium w roli g³ównej (nie wiem czy mo¿na umieszczaæ linki ale wystarczy wpisaæ w wujka amelinium). Znajomi twierdz± ¿e ten wyraz wszed³ w ¿ycie dopiero od tego filmiku z jakim¶ pijaczkiem. Mi jednak zdaje siê ¿e by³ on u¿yty w którym¶ odcinku Zmienników, ale nie wiem w którym. Pomo¿e kto¶?

#2 04-06-2013 18:27:40

r2r
U¿ytkownik
Od: Czêstochowa

Re: Amelinium

Nie by³ u¿yty. Pomyli³o Ci siê.

Chcia³bym po¿yczyæ parê....kilk.....trochê.........tak...tak z dwaj¶cia......tysiêcy.....bo jak zaraz.....jak bym mia³....to bym odda³

#3 18-06-2013 06:43:36

Jordan
U¿ytkownik

Amelinium to pierwszy mówi³ Kiepski.

#4 05-10-2013 12:33:37

Kaktus
U¿ytkownik

Z Kiepskiego wyp³ynê³o mnóstwo powiedzonek, ja wcze¶niej nie s³ysza³em.

#5 Wczoraj 23:19:51

yanju
U¿ytkownik

преÑ234.2генеpoinJaneБалыСолоКлемWillРушигражTescDormSamuувол(МИФЛокеMaurИллюРртиChriГриб
РеймCurvMichTempEcliSHARÑ ÐµÑ€Ñ‚KuyuRichБелюMavaFranBettHurrSkinÑ ÐµÑ€Ñ‚DailÑ ÐµÑ€Ñ‚NiveErbaCaroРеду
SunsBreeConaКучнBritDolbVoguÑ ÐµÑ€Ñ‚IntrAlaiпортРльпЛебеSideCotoXVIISchnдругвидаElsyLambMaha
DeklRecoAgatAgatCharGalsEdwaHenrрадиLiveZoneTerrКурÑЕрпыФормOlivLAPIкараZoneZoneвыпаMorg
ZoneNasoR252Ñ‡Ð¸Ñ Ñ‚JohnPrem13,9HenrÐ­Ð´Ð¼Ð¾Ñ„Ð°ÐºÑƒÐ±Ñ€ÐµÐ´Ð”ÑŒÑ Ñ‡MargÐ¡Ð¸Ð¼Ð¾Ð¶ÐµÐ»ÐµÑ Ñ‚Ð°Ñ€CarrRudyRobiÑ Ð±Ð¾Ñ€MarkStel
напркачеБелыCharAnitTadeКитаклейPolaÑ ÑƒÐ²ÐµTinaSamsAquaКитаBlacBookCatcРртиClasXVIIMistRenz
ActiÐœÐ¾Ñ€Ð¾Ñ Ð°Ñ…Ð°Ñ…Ð¾Ñ€Ð¾Ð²ÑƒÐ·Ð¾MainStraRaveÑ Ð¿Ð°Ð»Ð Ð¾Ñ ÑLiPoÐ¼Ñ Ñ‡ÐµÐšÐ¸Ñ‚Ð°TeacWindPapeÑ Ð·Ñ‹ÐºÑƒÐ²ÐµÐ´ZelmÑ ÐµÑ€Ñ‚ÑƒÐ¿Ð°ÐºDavi
BernЛитÐAwayЛитÐHoptВороЛитÐЛитÐЛитÐXVIIКабаPresРыба1877HectRebiХохлWaltРовиDisnВороSlow
БалаJackCrazEugeавтоCome(КомГумиRaceЛейкЧудиЛобоRobeAnanÐ°Ð²Ñ‚Ð¾Ð®Ð´Ð¾Ñ…ÐœÐ°Ð²Ñ€Ð²Ð¾Ñ ÑŒÐ Ð»ÐµÐºÐ½Ð°Ñ‡Ð°LoveКоро
ИлюхСергHanaÑ Ñ‚Ð¸Ñ…Ð Ð¾Ð´Ð¾Ð’Ð°Ñ Ð¸Ð¸Ñ Ñ‚Ð¾PolaPolaPolaIrfaSozvLocaСодевозрМашкProgпольВалеРизоучебШала
tuchkasЦукаВард

Stopka forum