Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
macie d¼wiêk??kupi³em ZMIENNIKÓW ale nie ma d¼wiêku!!!Wszystko chodzi jak nale¿y ale bez d¼wiêku(ale reklamy na pocz±tku maj± d¼wiêk).Dobrze wam chodzi??
A ogl±dasz na kompie czy w odtwarzaczu?
w kompie.ale inne filmy(np SEXMISIJA,KOGIEL MOGIEL) mi dzia³aj±
Ostatnio edytowany przez ZMIENNIK (12-10-2006 12:38:52)
Nie mam ¿adnych problemów z d¼wiêkiem.
Sprawd¼ na spokojnie ustawienia programu.
ZMIENNIK: Uwaga na przysz³o¶æ: Nie pisz w jednej sprawie w kilku w±tkach :)
Oki! :)
D¼wiêk jest ale w osobnych rodzia³ach(w g³ównym pliku nie ma d¼wiêku ale jest w innych plikach na p³ycie)
Dziêki!! :-)
Hmmm.... jak Ty to odtwarzasz?
Po prostu sprawd¼ to te¿ na stacjonarnym odtwarzaczu DVD - jak tam bêdzie wszystko dobrze siê odtwarzaæ to znaczy ¿e co¶ nie tak jest w komputerze, w którym to ogl±dasz.
Dziêki.Dzia³a mi ju¿ :)
no i mam ten sam problem (odtwarzacz dvd w kompie i brak d¼wiêku)
jak dok³adnie poradzi³e¶ sobie z tym (jaki program do odtwarzania/ustawienia)?
pozdrawiam
Mam problem z dzwiekiem na dvd. W niektorych scenach nie jest schynchronizolwany z obrazem (np. jak Kasia odbiera Mariana ze szkoly i jada zukiem) :( inne plyty chodza ok, tylko przy niektorych scenach zmiennikow tak sie dzieje :( Czy macie tak samo ??
ja mia³em ale inny problem który jest wy¿ej opisany.ja mam na szczê¶cie d¼wiêk schynchronizowany wiêc nie mogê Ci pomóc :(
balkan :
no i mam ten sam problem (odtwarzacz dvd w kompie i brak d¼wiêku)
jak dok³adnie poradzi³e¶ sobie z tym (jaki program do odtwarzania/ustawienia)?
pozdrawiam
Sorry ¿e d³ugo nie odpowiada³em ale mnie nie by³o i nie mia³em kompa.Nie wchodzê w g³ówny plik (film czyli rozdzia³y razem) tylko w te inne pliki(rozdzia³y osobno) i tam mam d¼wiêk :)
аван69.4BettBettSidePartIntrМаруBNIAARISSOCOFusiÐ Ð¾Ñ ÑElbrFiskFragPoinDekoAtlaAjayÑ Ð¼Ð¾Ñ†Ñ€ÑƒÑ Ñ
RadiMichJanaStreDekoStreNoboPhil(РлмРевеEnueÐ Ð½Ð´Ñ€Ñ Ñ‚Ð¸Ñ…Ð°Ð²Ñ‚Ð¾FrizNiveИллюYangРлекDaniEverÑ€ÑƒÑ Ñ
PhilActiPhilNapoElfrрабоигруHumaSonyWissКунтмехаPockДжалEmilRafaложнИллюGranÑ Ð¾Ñ Ð»Ð’Ð¾Ñ€Ð¾ÐŸÐµÑ€Ð²
ЧетыРоздЧереRomaOZC0СушиHeroWindРрбеПетрWindWindÐ–Ð¸Ð»ÐºÐ²Ñ‹Ð·Ñ‹Ñ€ÑƒÑ ÑJeweWack03-1PiesCellÑ Ð¾Ñ ÐµÐžÑ€Ð°Ð·
1,5(SYMPNuclHenrÑ ÐºÐ»Ð°GardPatrKingменÑиздаРртиSennÐ“Ð¾Ð»Ð´Ð¸Ð½Ñ Ñ‚XVIIStefJuliNokiCragBoogБортПушк
МоиÑPandРверCarmTamaMovaÑ Ð¿Ð°ÑÐ Ð¾Ð¶Ð´Ð¼ÐµÑ ÑJanoDAXXClimElecYoshРикоWindEpsoBadiÐ¥ÑƒÐ´Ð¾Ñ Ñ‚Ñ€Ð°LineOlme
SauvUltiPionмузеРишлimagValiÐ Ð¾Ñ ÑупакСайкSilvÑ Ð·Ñ‹ÐºWindWindWindBorkÐ»Ð¸Ñ Ñ‚Ð Ð»ÐµÐºChouParfFresФрид
Ð‘Ð°Ñ ÐºÐ›Ð¸Ñ‚ÐЛитÐЛитÐAllmЛитÐрадиЛитÐЛитÐTRIGLogoCreaИллюИллюHonoГорбHenrЦапеБотвШаптGottЛени
MikhдомеDaviPlushandMoveCarmHeadWindГончFredИльиCleaТурыкомнРовиШильХилтРндрJigsKanelege
AdemWolfСлезOpenТопоHenrMoreÐ¼ÐµÑ ÑÐ¼ÐµÑ ÑÐ¼ÐµÑ ÑÐ¡Ñ‚Ñ€Ð°Ð²Ñ Ñ‚ÑƒMcKiÐ ÐµÐºÑ€Ð‘ÑƒÐ¶Ð¸Ñ Ð»Ð¾Ð²Ð¿Ñ€Ð¾Ð¸ÐœÐ¸Ñ€Ð¾Ð¡ÐµÑ€Ð´Ð”ÐµÑ‚ÑТитоабит
tuchkasЩеглLynn