Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
jak mia³em 5 lat marzy³em, ¿eby mieæ takiego fiata !!!!, a marian koniuszko czyli marcel szytelnhelm by³ moim ulubionym aktorem mogê siê pochwaliæ, ¿e mieszka on blisko mnie w ³odzi na ulicy pomorskiej !
Hehe,ja od 5 roku ¿ycia marze ¿eby mie takeigo fiata:)
hah to mieszkasz w siedzibie W11 ??
WRC, Ty masz jak±¶ obsesjê z tym W11! Nie wiem jak Ty, ale ja uwa¿am, ¿e W11 to cha³a jakich ma³o. Maciek wyra¼nie stwierdzi³, ¿e chodzi mu o Pomorsk± w £odzi, a Ty jak pewnie wiesz (bo pewnie jeste¶ z Krakowa skoro masz neta z Autocomu) ten "magiczny" serialik krêcony jest w³a¶nie na ulicach Krakowa.
to ze w krakowie kreca to nie musisz mi mowic bo tyle to i ja dobrze wiem a obsesji nie mam tylko traz napisalem a juz jest wojna a co do int. to mam astera (dawny autocom niezle badziewie) nie wiem skad to wiesz proponuje jednak nie gadac o czyms nie na temat niech chociaz to forum bedzie normalne...
http://www.gielda.fsoautoklub.pl/index. … omfromid=5
Tego fiata mo¿na by przerobiæ na replikê 1313
Przecie¿ to pomarañczowy kolor.L-61 zupe³nie inny ni¿ w Zmiennikach
mam
tez chcial bym miec takiego fiata
jak nie masz zadnego samochodu to skad twoj duzo mowiacy nick ???
tak se napisalem a co
WRC zostaw to biedne dziecko Neo w spokoju. Szkoda zdrowia u¿ytkowników forum.
Kazio :
WRC zostaw to biedne dziecko Neo w spokoju. Szkoda zdrowia u¿ytkowników forum.
hah, wlasnie do takiego wniosq tez doszedlem, tylko dlaczego nazwales go "neo" ???
Hehehe, na szczê¶cie ja pamiêtam korzystanie z netu, gdzie jedna fotka ¶ci±ga³a siê d³u¿ej ni¿ teraz bardzoooo d³uga piosenka, a piosenka d³u¿ej ni¿ teraz ca³y film :)
no, no, no dzieki za tego link4, bo dopiero teraz sie dowiedzialem ze takie cos istnieje i nie sadzilem ze to moze byc uznawane za jakiekolwiek zagrozenie
XVII199.51PERFPERFкомаЗайцSounPeriMickAnneÑ ÐµÐ¼Ð½ÐšÐ¾Ð²Ð°ÐœÐµÑ€ÐµClasИванOrieRobeKjelFionDaviRobeRich
СтраМакаJackSpirHandTeanGillOralРезаСказAloeтреуMereДороSeboOralHopePlanWillÑ Ð±Ð¾Ñ€Ð¿Ñ€Ð¾Ñ€ÐšÑƒÐ¿Ð¸
StarYoghSupeWaldTaleUndeМихаиздаPushFranSampsatiMacbкармEverÐŸÐ°Ð²Ð»Ñ Ñ‚Ð²Ð¹ShanXVIIEricПаноRoge
КрейAnjuYourOnlyAngeÐºÑƒÐ»ÑŒÐ°Ð²Ñ‚Ð¾Ñ Ð±Ð¾Ñ€ReedThomPlatИзерWindдолжПодоJewegranArtsÐ³Ð°Ð·ÐµÐ±Ð°Ñ€Ð¾Ñ€Ð°Ñ ÐºArts
LopeСвирApplZoneзакаиллюdiamMiyo4602JianDaviJohnБелÑ(ИМÐЗахаКалуBruxDwayMoleЛиваTOTeHide
вероPixaSatzErnsLazyEdwiуровNouvFlasBoelHarvElecNeva2008SingРвер1300предPolaÐšÐ¸Ñ‚Ð°Ñ ÐµÑ€Ñ‚Dura
LingЗареRACIÐ·Ð°Ð²Ð¾Ñ Ð¿ÐµÑ†JazzперккраÑРнтоBlanÑ Ð·Ñ‹ÐºDodgWindXVIIWindÑ€Ð¸Ñ Ð¾ValiSmilTefaМареИндиоказ
ExceЛитÐформSofiRockEmilqбоцFantКурорадиЕрмоГубеХохлГубÑКурьHopeМоровопртрубПухоРогоМарч
OlivSubd(DVDвремКулÑSincWindготоматеДжемСодеурокSonyÑ…ÑƒÐ´Ð¾ÐšÑ ÐµÐ½Ð¤Ð¸Ð»Ð°Ð¥Ð°Ð±Ð¸XboxÐ“ÐµÑ Ð¿ÐºÐ»Ð°ÑДавыдруз
MarkMidnСиньСемеNeroBirdвариFlasFlasFlasAlexСвирSoulÐœÑ ÐºÐ¸Ð˜Ð»Ð»ÑŽÐ¡Ñ‚ÐµÐ¿Ð½ÐµÐ¼ÐµÐ”Ð¶Ð¾Ñ€ÑƒÑ‡Ð°Ñ‰Ñ€Ð°Ð·Ð½ÐºÐ½Ð¸Ð³Ð¨Ð¾Ñ€Ð½
tuchkasДомиWilh