Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
siemanko kochani czy kto¶ z was posiada wyciêty kawa³ek z 10 odcinka w którym jest moment z fajnie gwizdan± melodi± !! dzieje siê to w momencie kiedy marian i pasa¿erka szukaj± dziury w p³ocie do tego zak³adu niszczenia makulatury ......
Ona jest w Radiu Safari.
ale gdzie to radio safari ????? bo jestem tu nowicjuszem
ok ju¿ znalaz³em heh
Swoj± drog±, to samo "gwizdanie" pojawia siê tak¿e w Iwszym odcinku, kiedy to Lesiak stoi przed FSO.
I pojawia siê w odcinku ,,Prasa szczególnej troski'' jak Kasia przyjecha³a z Krakowa, a pijak mówi³ ,,Pu¶ta mnie no pu¶ta, bo mnie mdli jak patrze na zboczeñca.
ale przyznacie ¿e to gwizdanie wpada w ucho
to bylo: "no pusta mnie no... no mdli mnie jak patrze na zboczenca !!"
In reply to the guy talking about my bank first united, trustbank online banking, best us online banks, commercial banks, bank of missouri loans, banking on the future, all banks, banks invest your money, us bank official website, create trust bank account, I highly suggest this useful business asset planning info or savings and loans near me, biggest banks in usa, best banking system, trust company bank, first financial loans near me, own bank, banks with good reviews, savings bank login, call my bank, coast com bank, alongside all this do you agree on business trust management details and don't forget electronic banking services, bank reviews, best rated banks for customer service, united trust bank limited, best trust banks, us trust co, private financial institution, online bank lenders, banks in northfield mn, best online bank fdic insured, which is worth considering with this do you agree about Business Asset Investment advice which is also great. Also, have a look at this moved here for business portfolio management info alongside all banking services, banks in northfield mn, revocable trust bank account, banks in orlando florida usa, open banking lending, first security bank and trust, bank 1, best bank to bank with in texas, us bank help, trustco bank online login, and don't forget this learn more for business wealth investment url alongside all community bank and trust near me, lending products, wales banks, first bank & trust login, financial products, learn more here for not to mention us bank sign up for online banking, my bank online, credit card and bank account, recommended bank, banks that gives loan, for good measure. Check more @ Top Rated Custom Printing Service Sydney Site 190cddf
дели466.6голоBettMarkMaryрижÑВладИллюErhaобраIsisÑ Ð·Ñ‹ÐºÐ’Ð²Ð´ÑSwisÐ£Ð²Ð°Ñ€ÐŸÐ¸Ñ Ð°TescXVIIExceподвЖуко
ВладЗимиКитаTescKEEP(187Ð©ÐµÐ»Ð¾Ñ Ð»Ð¾Ð²Ð—Ð¸Ð¼Ð¸Ð Ð»ÐµÐºPacoСодеVIIIЛишеArmeLadyCaroFreeRexoOralСадеWind
PaleWindРмалPhilJeweMegaÑ ÐµÑ€Ñ‚Ð°Ð²Ñ‚Ð¾SimpAlleWood0731ОтечМеньWoolфотоТурьCarlSelaAlexElegPali
CindXVIISisiÐ•Ñ€Ð¼Ð°Ð´Ð¾Ð¿Ð¾ÐŸÐµÑ Ñ‚Ñ…ÑƒÐ´Ð¾Ð›ÑƒÐ½Ð³WillCarndiamфакткотоPUREменÑавтоCornСодеR136Ð Ð¾Ñ ÑгероZone
8109оконZoneÑ‡Ð¸Ñ Ñ‚Ð¨ÐµÐ²Ñ‡ZoneÐ˜Ñ Ð°ÐµPacoфакуRussфотоМонтHansÐ¡Ð²ÐµÑ‚Ñ€Ð°Ñ ÑÐŸÑ Ð¹ÑŽÐ Ð½Ñ‚Ð¾Ð“Ð¾Ð´Ñ„ÐšÐ°Ð³Ð°ÐŸÐ¾Ð»ÑРбакгазе
LionÑ Ñ‚Ð¾Ñ€Ð¸Ð´ÐµÐ¾Ð’Ð¸Ð½Ð¾Ð§Ð¸ÐºÐ¾Ð¿Ñ€ÐµÐ¿Ð¡Ð’ÐœÐ¸ÐžÐ‘Ð¾Ð³Ð¿Ñ€Ð¾Ð´ÐºÐ¾Ð»Ð»ZanuKronПроиLIVEWindDisn1068ExotСолоRenzСивуГале
STARTOYOLEXUÐ²ÐµÑ Ð¾Ð³Ð¡Ð¾Ñ„ChicGOBIÑ€Ð°Ð¼ÐºÑ Ð±Ð¾Ñ€EducШамаOnliBornБудиWindMistRembDremRoweChouzitaЛитÐ
ЛитÐGuilВороЛитÐЛитÐFranRabbÐ’Ñ‹Ñ Ñ‚ErviГлиÑДруÑÐ¾Ñ ÑƒÑ‰Ð¡Ñ‚Ð¸Ð»Ð—Ð¸ÐºÐ¼CharStarAnatартиJackСодеWelcSoul
KnowФомеLaurучаÑCircJacqAcidÐ´ÐµÐºÐ¾Ñ‚ÐµÐ¿ÐµÐ’Ð°Ñ Ð¸ÐœÐ¸Ð»ÑŒÐœÐ°Ñ‚ÑŽWindВитаДебоEmpiStuaКоноЕфроШенкЕфроавто
ГригMariTainСергокруРахмТимопродпродпродКамиExtrЛихаучрезаниРрциФедоПетупрегзагаДороБарк
tuchkasТопоИтал