Forum dyskusyjne

Przejdź na główną stronę serwisu

Ogłoszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porządek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisać tytułów wątków w całości wielkimi literami. Wszelkie nowe wątki, które takie tytuły będą miały, będą bez względu na treść usuwane. Dziękujemy za zrozumienie :-)

#1 22-02-2008 17:12:20

WRC
Użytkownik
Od: KRK

NIEOFICJALNE FORUM SERIALU "W LABIRYNCIE" NA GACECIE.PL

znalazlem dosyc ciekawe forum o tym serialu, jakoze niestety nie ma stronki o tym serialu jak nasza (oby niedlugo powstala), to istnieje forum gdzie mozna znalezc podobnie jak u nas duzo informacji o miejscach z fotkami tych miejsc i pozostale informacje

nie wiem czy sa tu fani tego serialu, w kazdym razie ja nim jestem i daje linka: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? … w=40435235

Ostatnio edytowany przez WRC (22-02-2008 17:15:21)

#2 22-02-2008 20:00:18

Jordan
Użytkownik

Re: NIEOFICJALNE FORUM SERIALU "W LABIRYNCIE" NA GACECIE.PL

No tak jeden z moich ulubionych seriali ale forum gazety.pl przejrzyste jak siatka przemytnicza Goschorka... nie da się tego czytać.
Dyskutować można na filmwebie. Choć tam mało osób co pamięta takie hity.
.

#3 23-02-2008 15:48:25

TAXI 666
Użytkownik

hehe , mój ojciec wspomina czasy jak ja byłem jeszcze mały a on latał po mieszkaniu z anteną telewizyjną żeby mama mogła w spokoju bez zakłóceń obejrzeć "W Labiryncie" Ostatnio powtarzano ten serial z jakieś 1,5 roku temu chyba

"99% klientów to ludzie z rozmachem , w 100% nietrzeźwi ,wstanie taki to sufit łbem przebije a przy pierwszym kursie drzwi urwie"
-Fama głosi że Wy tam w WPT to macie rajskie życie..
-Dyrektorze Pan nie wierzy temu famie , to blagier

#4 03-10-2008 21:48:41

ardiano
Użytkownik
Od: Łuków

wwwwlabiryncie.fora.pl - zapraszam pasjonatów serialu :)

Ostatnio edytowany przez ardiano (03-10-2008 21:49:16)

Coś być musi! Coś być musi, do cholery za zakrętem!

#5 04-10-2008 01:14:33

Jordan
Użytkownik

Serial świetny ale jak to bywa takie fora upadają szybciej niż powstały. Zero profeski, nie budzi zaufania - nie to co tutaj.

#6 04-10-2008 15:31:45

Pleban
Użytkownik
Od: Montreal

Bo się dopiero rozkręca?

Stanisław Bareja, jako wybitny prześmiewca rzeczywistości, dzisiaj również miałby problemy z cenzurą.

#7 06-10-2008 18:51:58

WRC
Użytkownik
Od: KRK

dzieki ardiano za info i za zrobienie forum, 2 fora nie zaszkodza na pewno bede wlazil widze, ze coraz wiecej nas, fanow "labiryntu" jest

#8 16-02-2013 07:52:40

Jordan
Użytkownik

Strona serialu "W Labiryncie":
http://adoloran.pl/

#9 26-04-2013 00:09:50

bar_chmielewski
Użytkownik
Od: Gdynia

Ja ten serial pamiętam z 3 rzeczy, z głosu Pana Wiesława Drzewicza czyli Gargamela, z piosenki Perfektu/Markowskiego oraz ze sceny, gdy próbowano zgwałcić jakąś bohaterkę tego serialu, a chłopak, który się za nią wstawił został mocno pobity (albo być  może ja to wówczas jako ok. 6 latek tak odebrałem). Oczywiście było to dwadzieścia kilka lat temu. Przyznam, że jakby serial obecnie został ponownie emitowany w godzinach wieczornych, gdy jestem w domu, to z chęcią sprawdziłbym jak to naprawdę było.

#10 27-04-2013 16:46:22

Jordan
Użytkownik

Pobity został Igor bo bronił Martę a pomogła im żandarmeria :D To było w jednym z ostatnich odcinków.
Ja tam czasem rano teraz sobie popatrzę i stwierdzam że dużo pamiętam bo kilka powtórek już było przez te lata.

#11 06-05-2025 20:05:56

FrankJScott
Użytkownik

In reply to the guy asking about dermal injector, derma perfect, facial therapy, perfect peel treatment, facial for fine lines and wrinkles, skin revitalization treatment, best med spa treatments, skin care after laser treatment, best tightening skin care, dermal filler injections,  I highly suggest this article source about laser treatment results link or male enhancement shot, renuva adipose matrix, faces skin, male rejuvenation, rejuvenate medical aesthetics, led red light treatment, best face tightening treatment, facial injections, med spa sarasota, facial facial treatment, and don't forget this useful laser treatment skin tightening forum bearing in mind best laser resurfacing, best laser skin tightening, facial environ, the skin treatment, derma laser treatment, facial for fine lines and wrinkles, best cosmetic fillers for face, non surgical thread lift, best laser for face lift, best med spa services, which is worth considering with this what google did to me about Best laser treatment Sarasota tips which is also great. Also, have a look at this additional hints for laser spa Sarasota advice and don't forget best non surgical face tightening, best non invasive skin tightening, non surgical procedures, peel treatment, perfect derma peel treatment, skin beauty treatment, prp in hair, non invasive treatments for facial rejuvenation, lip flip and lip filler, co2 facial, together with this recommended laser facial Sarasota link on top of skin tightening, skin rejuvenation treatments, cool peel facial, skin tightening microneedling, facial contouring,  great post to read on and don't forget vampire breast enhancement, best facial injections, prx derm perfexion, co2 laser face lift, best facial treatment,  for good measure. Check more @ Top Login Tajir4D Blog 4343190

Stopka forum