Przejdź na główną stronę serwisu
Nie jesteś zalogowany.
Rzucam propozycją, aby zrobić jakiś ciekawy quiz z wiedzy o serialu "Zmiennicy" na stronie. Zawsze podniosło by to jej atrakcyjność.
Ja zadam pytanie
Kto grał Wojtka kierowcę Kłuska ?
Cezary Harasimowicz
Dobrze. Zadajesz
Minęły 24 godziny.
Zadaję pytanie.
Co było substancją chemiczną w ,,miodku'' Mariana Koniuszki?
Niejaki biały proszek narkotykiem zwany...
Dołączam do quizu ... wogóle super stronka dla fanów Barei
Dobrze. Zadajesz
Minęły 24 godziny.
Zadaję pytanie
Ile oktanów benzyny zebrała rodzina leśniczego w odcinku ,,Safari''?
A i dodam, że po dobrej odpowiedzi na zadanie pytania są 24 godziny
Wywachali, ze to bylo 98 oktanow :D
Co ciekawe bylo to paliwo lotnicze i jak strazak przywiozl je na stacje benzynowa, to ten ze stacji stwierdzil, ze to ma 60 oktanow i jest smiercia dla kazdego Fiata :)
Dobrze. Zadajesz pytanie.
szkoda przeoczyłem, ale pytanie poza konkursem jakie gumy żuł brat Kasi Pióreckiej?? hehehe najbardziej popularne gumy za komuny
I jeszcze jedno ciekawe pytanie: Jaki tytuł miał film kryminalny którego streszczenie przed emisją podała spikerka tv.
"Morderca zabiera pulę"?
Jak najpopularniejsza guma to moze Donald, albo Turbo, ale nie wiem czy byly juz w tamtym okresie :)
gumy TURBO to jeszcze nie było ale właśnie Donald z historyjką i tylko z Pewexu
Jakie "funkcje" mial zegarek prezesa Kluska (klubu "Ogniwo")? Zegarek i portfel buchnela mu prostytutka :-)
Być może już w tym tygodniu na stronie pojawi się quiz :)
Karkulator i światełko miał takie, że jak nie widział to widział
i jeszcze stoper i budzik...:-) Ale mysle ze PERSONALNY zaliczy Ci te odpowiedz... :-)
Zgodnie z zapowiedzią przygotowaliśmy "zmiennikowy" quiz :) Szczegóły w wiadomości na głównej stronie.
Mam pomysł. Jestem pomysłodawcą forum z różnymi zagadkami:
http://zagadkimuzyczne.phorum.pl/index.php
Jeżeli chcecie sprawdzić się w wiedzy ze "Zmienników", a wszystkie quizy ze strony głównej już rozwiązaliście, możemy zacząć jakiś nowy quiz tam albo też inny związany np. z filmami S. Barei.
"Trzeba szukać rezerw".
Pozdrawiam
konwicki :
Mam pomysł. Jestem pomysłodawcą forum z różnymi zagadkami:
http://zagadkimuzyczne.phorum.pl/index.php
Jeżeli chcecie sprawdzić się w wiedzy ze "Zmienników", a wszystkie quizy ze strony głównej już rozwiązaliście, możemy zacząć jakiś nowy quiz tam albo też inny związany np. z filmami S. Barei.
"Trzeba szukać rezerw".
Pozdrawiam
Na tym forum są eksperci od Zmienników, znają każdą scenę na pamięć... :)
In response to the people inquiring about best software for stock market analysis, invest openai, free stock forecast tool, ai based stocks, ai trading account, stock ai bot, us stock analysis websites, deep learning ai stocks, best stock analysis service, stock market data for analysis, I highly recommend this great AI stock picker platform blog or free stock picker, chat gpt investing, stock market monitoring software, share market analysis tools, fundamental analysis of stocks, stock market analysis and prediction, stock price prediction ai, using ai for trading, ai for trading stocks, the best ai stocks to invest in, bearing in mind this awesome AI stock trading analysis details as well as best free stock research tools, best ai stocks to invest in, share trading tools, ai trading software reviews, shares in ai, best free stock research app, best stock analysis sites, investing in open ai, best ai stocks to buy, best stock reports, as well as this go here about AI stock investing analysis tips which is also great. Also, have a look at this more helpful hints on AI stock picker analysis link alongside all ai stock recommendation, chat gpt for stock trading, ai trading software free, investing in a stock, stock market how to use, stock analysis tools free, using ai in stock trading, best trading prediction software, best tool to buy stocks, ai in trading stocks, together with this extra resources on AI stock investing platform tips not to mention open ai shares, stock market and ai, best ai to invest in, best ai stocks to invest, top ai companies to invest in, learn more here on not forgetting sites such as stock market analysis website, best stock market analysis, best tool to buy stocks, stock market analysis tools, using ai to predict stocks, for good measure. Check more @ Excellent Laser Medspa Sarasota Tips 0d72ce5