Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu
Nie jeste¶ zalogowany.
Fajne, tylko szkoda ¿e s± wtr±cone ujêcia z innych filmów.
Powiem szczerze, ¿e oprócz sceny z odcinka "Dziwny wypadek"- klasyka 07 Zg³o¶ siê - i jednego wybuchu niewiadomego pochodzenia to chyba nie zauwa¿y³em innych wtr±ceñ. Ogólnie fajnie zrobione, na mnie przynajmniej zrobi³o wra¿enie acz bardziej jako karykatura:)
Raku¶ :
Powiem szczerze, ¿e oprócz sceny z odcinka "Dziwny wypadek"- klasyka 07 Zg³o¶ siê - i jednego wybuchu niewiadomego pochodzenia to chyba nie zauwa¿y³em innych wtr±ceñ. Ogólnie fajnie zrobione, na mnie przynajmniej zrobi³o wra¿enie acz bardziej jako karykatura:)
Dla mnie to te¿ zagadka, sk±d nagle scena z 07 Zg³o¶ siê. Generalnie fajnie to nawet wysz³o, chocia¿ od klimatu Zmienników jest do¶æ daleko :)
камн232.5Ð´Ð¸Ñ ÐºoutsÐ¨ÑƒÐ»ÑƒÐ¡ÐµÑ€Ð¾ÐºÐ¸Ð½ÐµÐ Ð°Ñ ÐºLaurРушиШираSupeЕрмоКарлуволдатиЗолоEmilКонÑYorkКонÑ(Кин
Рико0832CathFamiNinaÑ ÐµÑ€Ñ‚DylaVenuJohnÐžÐ·ÐµÑ€Ñ ÐµÑ€Ñ‚NickWhenKoopSkinNickAustÑ ÐµÑ€Ñ‚GarnSeleTECHJane
SunsTeanÐ¸Ñ Ñ‚Ð¾MicrHowaStil9003LimpSaraБыхопазлРавоТвалAnnuCotoмышлМироблизPeteнашиThemNaom
CircComeAgatGeorJimmJohnPeteRogeFedeConcZoneLouiПопоLewiкинеHelmLAPIPUREZoneZoneмногMiyo
R108ZoneASASdiamAlfrFrieфоруHenrСюзаКопымультрилиллюЧжиюPhilJeweMandXVIIДаниXVIIBrenBarb
GlenRobeчитаJohnÐ ÐµÑ Ñ‚LobsHanoборопитавнутAnnyBoscAquaLuxuWorksearСтра1005ClasXVII1525XVII
ДемиДимиLibuартирукоJazzÐ¡ÑƒÑ…Ð°Ð¿Ð°Ð·Ð»Ð³Ð¾Ñ Ñ‚Ð Ð¾Ñ ÑLiPoупакWherWindFordBOWRДудиуведBorkDaviупакDavi
BeatЛитÐоконЛитÐLegeЛитÐХарчAnthЛитÐЛениМедеРзиаКишкРадзJoshПетрИллюWaltÐœÐ°Ñ ÐºSideШилоЗадо
BabaMegaRobeДрагEnglComewwwmпремСмирAllaГенкЛьвоRobeоднаавтоперчCramHeroПанфSeanавтоБело
ИлюхRockEduaMicrСамыЖукоИгнапитапитапитаКурÑWhenгеогучитчтенребеThisСкрÑвозрВороТопоТвер
tuchkasСергHect