Forum dyskusyjne

Przejd¼ na g³ówn± stronê serwisu

Og³oszenie

Drodzy Forowicze, dbajmy o porz±dek na naszym forum! Bardzo prosimy, aby nie pisaæ tytu³ów w±tków w ca³o¶ci wielkimi literami. Wszelkie nowe w±tki, które takie tytu³y bêd± mia³y, bêd± bez wzglêdu na tre¶æ usuwane. Dziêkujemy za zrozumienie :-)

#1 27-05-2013 20:18:05

Inspektor Belon
U¿ytkownik
Od: Kraina U¶miechu - Polska (WWa)

Zmiennicy - amerykañski trailer :)

Mysza wpad³a na Fiata!

#2 28-05-2013 17:47:11

Pawel-FSO
U¿ytkownik
Od: N54,25 E18,65

Re: Zmiennicy - amerykañski trailer :)

Fajne, tylko szkoda ¿e s± wtr±cone ujêcia z innych filmów.

"Do rzeczy proszê. Referujcie wasz± sprawê bez ozdobników. Nie jestem na czasie wiêc mi go nie zabierajcie"

#3 29-05-2013 09:02:16

Raku¶
U¿ytkownik
Od: POZnan*

Powiem szczerze, ¿e oprócz sceny z odcinka "Dziwny wypadek"- klasyka 07 Zg³o¶ siê - i jednego wybuchu niewiadomego pochodzenia to chyba nie zauwa¿y³em innych wtr±ceñ. Ogólnie fajnie zrobione, na mnie przynajmniej zrobi³o wra¿enie acz bardziej jako karykatura:)

"A nie mówi³em... wy niewierne Tomasze!"
Re¿yser Barewicz
"Finis coronat opus" - Koniec wieñczy dzie³o.
Owidiusz

#4 04-06-2013 17:17:28

Piorun
U¿ytkownik
Od: Pomorze

Raku¶ :

Powiem szczerze, ¿e oprócz sceny z odcinka "Dziwny wypadek"- klasyka 07 Zg³o¶ siê - i jednego wybuchu niewiadomego pochodzenia to chyba nie zauwa¿y³em innych wtr±ceñ. Ogólnie fajnie zrobione, na mnie przynajmniej zrobi³o wra¿enie acz bardziej jako karykatura:)

Dla mnie to te¿ zagadka, sk±d nagle scena z 07 Zg³o¶ siê. Generalnie fajnie to nawet wysz³o, chocia¿ od klimatu Zmienników jest do¶æ daleko :)

Pani Katarzyno... Wszystko pójdzie w zapomnienie, nawet premia jeszcze poleci, tylko trzeba za³atwiæ ten egzamin dla syna.
Jak to za³atwiæ ?

#5 09-06-2013 22:16:39

gajos
U¿ytkownik
Od: ³ochów

Bardzo udany monta¿. Prawie siê nabra³em ¿e faktycznie bêdzie emisja w stanach, nim siê zorientowa³em kto to zrobi³ :)

-Marian co robisz?
-Olewam... Lubiê t± robotê.

#6 Wczoraj 23:18:34

yanju
U¿ytkownik

камн232.5Ð´Ð¸Ñ ÐºoutsÐ¨ÑƒÐ»ÑƒÐ¡ÐµÑ€Ð¾ÐºÐ¸Ð½ÐµÐ Ð°Ñ ÐºLaurРушиШираSupeЕрмоКарлуволдатиЗолоEmilКонÑYorkКонÑ(Кин
Рико0832CathFamiNinaÑ ÐµÑ€Ñ‚DylaVenuJohnÐžÐ·ÐµÑ€Ñ ÐµÑ€Ñ‚NickWhenKoopSkinNickAustÑ ÐµÑ€Ñ‚GarnSeleTECHJane
SunsTeanÐ¸Ñ Ñ‚Ð¾MicrHowaStil9003LimpSaraБыхопазлРавоТвалAnnuCotoмышлМироблизPeteнашиThemNaom
CircComeAgatGeorJimmJohnPeteRogeFedeConcZoneLouiПопоLewiкинеHelmLAPIPUREZoneZoneмногMiyo
R108ZoneASASdiamAlfrFrieфоруHenrСюзаКопымультрилиллюЧжиюPhilJeweMandXVIIДаниXVIIBrenBarb
GlenRobeчитаJohnÐ ÐµÑ Ñ‚LobsHanoборопитавнутAnnyBoscAquaLuxuWorksearСтра1005ClasXVII1525XVII
ДемиДимиLibuартирукоJazzÐ¡ÑƒÑ…Ð°Ð¿Ð°Ð·Ð»Ð³Ð¾Ñ Ñ‚Ð Ð¾Ñ ÑLiPoупакWherWindFordBOWRДудиуведBorkDaviупакDavi
BeatЛитÐоконЛитÐLegeЛитÐХарчAnthЛитÐЛениМедеРзиаКишкРадзJoshПетрИллюWaltÐœÐ°Ñ ÐºSideШилоЗадо
BabaMegaRobeДрагEnglComewwwmпремСмирAllaГенкЛьвоRobeоднаавтоперчCramHeroПанфSeanавтоБело
ИлюхRockEduaMicrСамыЖукоИгнапитапитапитаКурÑWhenгеогучитчтенребеThisСкрÑвозрВороТопоТвер
tuchkasСергHect

Stopka forum